ΕΛΛΗΝΙΚΑ|ENGLISH
Τρίτη 13.04.2021ΕΛΛΗΝΙΚΑ|ENGLISH


Η Goldair Handling παρέχει υπηρεσίες επιβατών, αεροσκαφών και εμπορευμάτων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες check-in επιβατών, έκδοσης εισιτηρίων, απολεσθέντων αποσκευών, διατηρεί αίθουσες διακεκριμένων επιβατών, παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση αεροσκαφών στη πίστα, υπηρεσίες ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), εποπτείας πτήσεων, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης εμπορευμάτων & ταχυδρομείου.


   Τηλέφωνο Επικοινωνίας
   (+30) 25510 45533


   Ιστοσελίδα
   www.goldair-handling.gr
Η εταιρία Skyserv S.A. προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την επίγεια εξυπηρέτηση των αεροσκαφών και παρέχει μία ατομική λύση για κάθε αεροπορική εταιρία, αναγνωρίζοντας και κατανοώντας τη μοναδικότητα των αναγκών κάθε πελάτη. Το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό του παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση για ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.


   Τηλέφωνο Επικοινωνίας
   (+30) 25510 45255


   Ιστοσελίδα
   www.skyserv.aero© Copyright 2018-2020, created by Stheo


Πολιτική Cookies | Χάρτης Πλοήγησης | Επικοινωνία

Το axdairport.com δεν αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αερολιμένα "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν ταξιδιωτικό οδηγό και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά και μόνο ενημερωτικός. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας, απευθυνθείτε στην αεροπορική σας εταιρεία.