ΕΛΛΗΝΙΚΑ|ENGLISH
Τρίτη 13.04.2021ΕΛΛΗΝΙΚΑ|ENGLISH

Στην κατηγορία ναύλου GoLight επιτρέπεται μια δωρεάν χειραποσκευή έως 8Kg και διαστάσεων (56cm/45cm/25cm) και δεν περιλαμβάνεται παραδοτέα αποσκευή.

Στην κατηγορία ναύλου Flex επιτρέπεται μια δωρεάν χειραποσκευή έως 8kg και διαστάσεων (56cm/45cm/25cm) και περιλαμβάνει μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 23kg.

Δείτε εδώ τις χρεώσεις και την πολιτική μεταφοράς των αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας.


Στην κατηγορία ναύλου Sky Fly επιτρέπεται μια δωρεάν χειραποσκευή έως 6Kg και διαστάσεων (45cm/35cm/20cm) και περιλαμβάνει μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 8kg. Η πρόσβαση στην Fast Lane για γρήγορη επιβίβαση χρεώνεται 3€ ενώ η πρόσβαση στο Sky Executive Lounge* χρεώνεται 5€.

Στην κατηγορία ναύλου Sky Save επιτρέπεται μια δωρεάν χειραποσκευή έως 6kg και διαστάσεων (45cm/35cm/20cm), περιλαμβάνει μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 15kg, δωρεάν πρόσβαση στην Fast Lane για γρήγορη επιβίβαση και δωρεάν πρόσβαση στο Sky Executive Lounge*.

Στην κατηγορία ναύλου Sky Smart επιτρέπεται μια δωρεάν χειραποσκευή έως 6kg και διαστάσεων (45cm/35cm/20cm), περιλαμβάνει μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 23kg, δωρεάν πρόσβαση στην Fast Lane για γρήγορη επιβίβαση και δωρεάν πρόσβαση στο Sky Executive Lounge*.

* Sky Executive Lounge:
 • «Μελίνα Μερκούρη» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
 • «Μανώλης Ανδρόνικος» στο Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

 • Δείτε εδώ τις χρεώσεις και την πολιτική μεταφοράς των αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας.


  Δ ι α φ ή μ ι σ η


  © Copyright 2018-2020, created by Stheo


  Πολιτική Cookies | Χάρτης Πλοήγησης | Επικοινωνία

  Το axdairport.com δεν αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αερολιμένα "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν ταξιδιωτικό οδηγό και ο χαρακτήρας του είναι καθαρά και μόνο ενημερωτικός. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας, απευθυνθείτε στην αεροπορική σας εταιρεία.